Ons verhaal

Foodmaster is een traditionele cafetaria in een modern jasje. Zoals je mag verwachten van een cafetaria haal je bij ons de lekkerste frites en snacks. Maar dat niet alleen. Bij Foodmaster Veenendaal bereiden we (h)eerlijke burgers en frites met verrassende toppings. En ook voor een broodje of een kop koffie kun je gewoon bij ons terecht. Je vindt Foodmaster Veenendaal naast de Lidl in winkelcentrum Buurtstede en parkeren doe je gemakkelijk voor de deur. Onze cafetaria is eenvoudig te bereiken. 

Kwaliteitsproducten

Juist zo belangrijk binnen de frituurcultuur is om goede producten aan te bieden. Wij kiezen er dan ook voor om A-merken te serveren. Frikandellen, kroketten en frites: ze zijn allemaal van hoge kwaliteit.

Ook het bereiden doen wij met veel kennis en kunde. Niet alleen de bereidingstijd zelf, maar ook de verversing van het frituurvet is van het grootste belang om een goed product te bieden.

Gastvrij geholpen worden

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij iedereen netjes kunnen bedienen. We hechten er grote waarde aan dat jij je goed voelt als je binnenstapt maar ook als je je bestelling thuis ontvangt. Gastvrijheid, service en gemak staan bij ons hoog in het vaandel. Tegelijkertijd werken we snel, zodat je jouw maaltijd op tijd krijgt. Een avondje even geen zin om te koken of trek in een lekkere snack, dan plaats je eenvoudig online een bestelling. Natuurlijk is het ook mogelijk om je maaltijd gemakkelijk en snel thuis te laten bezorgen, bekijk ons volledige assortiment op de website of check de bestelknop. 

Kom je binnenkort eens bij Foodmaster Veenendaal proeven? Wij staan voor jullie klaar in deze prachtige vestiging in winkelcentrum Buurtstede. Tot snel! 

Roy en Lineke Kolf

Snackbar Veenendaal