Bestel de Krachtpatser

Mega Vega snacken bij Foodmaster

Ga jij ook in maart de uitdaging aan en doe je mee aan de Nationale Week Zonder Vlees van 6 t/m 12 maart? Bij Foodmaster valt er volop en smaakvol vega te snacken. Proef bijvoorbeeld onze lekkere Krachtpatser, een ware smaaksensatie, deze spinazie-kaasburger met truffel mayonaise. Hier lik je zeker je vingers bij af. Bestel er een portie krokante friet bij en je hebt een volwaardige maaltijd aan dit veggie menu. Maart is de uitgelezen maand om ook eens de vegetarische kroket van de Vegetarische Slager te bestellen. Kies zo nu en dan voor een andere lunch en ga voor een broodje kroket van de Vegetarische Slager, fantastisch lekker met een beetje mosterd. 

Laat je verrassen door de heerlijke vegetarische gerechten bij jouw Foodmaster!

 

Kortom, het Nationale Week Zonder Vlees menu maak je compleet met Foodmaster's Lekkerste Krachtpatser en de Vegakroket van de Vegetarische Slager. Kom eens langs en laat je verrassen door de Mega Vega mogelijkheden bij jouw Foodmaster.  

Eetse! 

 

Nog meer trek gekregen in de Oostenrijkse specialiteiten van Foodmaster? Laat je verrassen door nog veel meer lekkers. Proef bijvoorbeeld de Winterburger met champignons, truffel mayonaise en bacon of ga voor de enige echte Foodmaster braadworst met curry. 

Lees meer